Deborah Verwolf

Deborah Verwolf

Deborah Verwolf is geboren in 1994. Ze startte met dansen toen ze vijf jaar oud was. Haar hele leven is ze bezig met dansen en performen. 

Deborah studeerde aan de Dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam. Ze is getraind in veel verschillende dansstijlen zoals: ballet, modern, jazz, commercial dance, urban, latin/ballroom and tap-dance. Ze studeerde af in 2014. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij het Holland Show Ballet in studio 21 te Hilversum. Na haar studie was ze hier niet weg te slaan en heeft ze in nog twee producties mee mogen dansen, namelijk: Dinnershow Pandora en Dinnerhow Madame Jeanette.  

Momenteel is Deborah werkzaam als dansdocent bij meerdere dansscholen en is ze uitvoerend danseres. Daarnaast is Deborah onlangs geselecteerd om één van de vijf Angels te worden van Angels Inc.  

Deborah verzorgt de modern/jazz lessen en een aantal streetdance lessen. Deborah heeft een enorme passie voor dans en wilt dit dan ook graag delen met alle leden van dansschool MBition. Tijdens haar lessen vindt ze het belangrijk dat de leerlingen worden uitgedaagd, worden geïnspireerd en met een positief en energiek gevoel naar huis gaan